Tres persones atraquen un bar a Castelldans i buiden les escurabutxaques

17/07/2023

Els autors dels fets també van trencar un calaix en el qual guarden les monedes i els bitllets que utilitzen per al canvi i on es calcula que hi havia uns 1.300 euros

Tres persones van atracar la matinada de divendres a dissabte el Cafè Europa de Castelldans i van destrossar les dos màquines escurabutxaques per emportar-se els diners que hi havia a l’interior. El propietari de l’establiment, Josep Lluís Bernaus, va explicar ahir que els autors dels fets també van trencar un calaix en el qual guarden les monedes i els bitllets que utilitzen per al canvi i en el qual calcula que hi havia uns 1.300 euros.

Els fets van ocórrer aproximadament a les 03.00 hores, una hora i mitja després que tanqués el bar. Bernaus va apuntar que podria ser que els responsables de l’atracament trenquessin la reixa del local lligant una corda que van estirar després amb un cotxe. Va assenyalar que va ser un veí qui va veure tres persones entrant a l’establiment i va alertar els Mossos d’Esquadra, que de seguida es van personar al lloc.
SEGRE