UGT reclama la millora immediata de l’N-240

02/08/2018

Un estudi socioeconòmic i laboral que ha realitzat UGT a la província de Lleida revela que només 5 de cada 100 empreses catalanes tenen seu a les comarques de ponent. És per això que el sindicat reclama de manera immediata la millora de l'N-240.

UGT reclama a les administracions la millora immediata de les carreteres N-230 i 240 perquè consideren que el seu mal estat perjudica la implantació d'empreses al territori. Només 5 de cada 100 empreses catalanes tenen seu a la província de Lleida i la majoria són del sector serveis. Ho demostra un estudi del sindicat que analitza l'estat socioeconòmic i laboral de la demarcació i que alerta de la necessitat d'impulsar la industria amb l'ajut d'un aeroport que ara descriuen com infravalorat i infrautilitzat i d'unes bones infraestructures viàries.

El document també posa de manifest la precarietat dels contractes que es signen a la província. Un 93% són temporals. Volen més contractació fixa i de qualitat. També per als treballadors del sector públic. La temporalitat de la contractació a Lleida és la més elevada de Catalunya. S'han signat 20.379 contractes temporals per només 1.683 d'indefinits.

Núria Sirvent (Lleida TV)