Un centenar d’establiments de les Borges participen en la campanya “Barris antics”

06/06/2018

Per tercer any consecutiu, les Borges Blanques, torna a participar en la campanya de dinamització comercial “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”, que es du a terme a 37 poblacions d’arreu de Catalunya durant aquest mes de juny. A les Borges s’hi han adherit 98 comerços.

Promocionar els municipis, els seus productes, la identitat del territori i incentivar el consum de proximitat.  Aquests són els objectius de la campanya “Barris antics”, que s’emmarca dins el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya. A les Borges Blanques, 98 comerços s’han adherit a aquesta campanya que es du a terme a 37 poblacions catalanes.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, “cada municipi adherit entregarà un premi basat en productes i serveis als ciutadans que fan les seves compres als establiments que participen en la iniciativa. Així, la campanya també esdevé una eina de promoció turística dels pobles i ciutats que la integren, ja que els obsequis ofereixen el millor de cada territori per aconseguir el màxim ressò de la visita dels guanyadors dels premis”.

Cada municipi ofereix 38 premis, un dels quals es destina a obsequiar els comerciants en reconeixement a la seva participació i implicació en la iniciativa. Així, els comerciants repartiran butlletes als clients durant el mes de juny. Cada butlleta anirà segellada pel comerç pertinent i complimentada amb les dades dels consumidors, que optaran als premis oferts dipositant les butlletes a l’urna que s’ha disposat a l’Ajuntament de les Borges, juntament amb la presentació de tots els premis.

El sorteig tindrà lloc el pròxim 6 de juliol al Centre Cívic i s’entregaran els premis el divendres 13 de juliol a l’Ajuntament. La campanya està organitzada i promoguda per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Infolleida