Un projecte de Talma, entre els 12 millors de tot l’àmbit espanyol

19/04/2018

El projecte d’inserció laboral premiat és “El forn de les Obagues i Talma”, una iniciativa de formació en fleca, que compta amb la col·laboració de l’Ecocentre les Obagues de Juneda  i que ha estat impulsat des del servei de formació i inserció laboral de Talma, Apunt.

Talma ha estat una de les entitats guardonades en la 4a edició dels Premis d’Innovació Social que atorga l’Obra Social La Caixa, per ser impulsora d’un projecte que aposta per la transformació social real i directa del territori a través de mètodes innovadors amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

La iniciativa premiada, “El forn de les Obagues i Talma”, es basa en la formació i la preparació de les persones participants per tal que puguin accedir al món laboral de la fleca. La coordinadora d’Apunt, el servei de formació i inserció laboral de Talma, Mariona Seró, ha posat en valor “l’aposta per la formació de les persones en una metodologia tradicional, amb forn de llenya i producció ecològica per tal d’adquirir habilitats més competitives i tenir més possibilitats d’èxit en el mercat laboral”.

Els premis es van entregar el dimarts, 17 d’abril, a l’edifici CosmoCaixa. En total, es van presentar a la convocatòria 3.229 projectes. D’aquests, 643 van estar distingits com a projectes innovadors i Talma se situa, concreatament, en la dotzena posició.

Infolleida