Una càpsula formativa per prevenir violències sexuals a les Borges

04/06/2019

Tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Marino el pròxim 8 de juny.

La Regidoria de Joventut i la Comissió de Festes de les Borges Blanques han organitzat una càpsula formativa de prevenció de les violències sexuals en espais d’oci festiu aquest pròxim dissabte, 8 de juny. L’acte se celebrarà a la sala d’actes del Casal Marino, de 10.00 a 13.00 hores, sota el títol “El sexisme també surt de festa”.

Es tracta d’una activitat gratuïta, finançada per la Generalitat de Catalunya i conduïda per formadors de l’entitat Noctambul@s, que pretén aportar als assistents noves eines per a l’anàlisi, la detecció i la intervenció davant les violències sexuals en espais d’oci festiu.

La jornada formativa s’emmarca dins de les activitats que s’organitzen des del grup de treball per a la prevenció de les agressions sexistes que impulsen les regidories de Joventut i de Festes, i en què participen agents i professionals de diferents àmbits, com ara personal del Centre d’Atenció Primària, la Policia Local o membres de l’Oficina Jove, entre altres.

La formació està oberta a tota la població i amb especial atenció a aquelles persones o entitats que treballen o tenen relació amb persones joves i amb l’organització d’activitats d’oci festiu i/o nocturn.

Infolleida