Una cinquantena de camions a la marxa lenta contra la desviació obligatòria

11/10/2018

Aquest dijous a la tarda, mig centenar de camions han dut a terme una marxa lenta per protestar contra la desviació de vehicles pesants de l’N-240 a l’AP-2. La protesta ha provocat algunes retencions.

Una cinquantena de transportistes han dut a terme aquest dijous a la tarda una marxa lenta per protestar contra la desviació de camions obligatòria de l’N-240 a l’AP-2. Els vehicles han sortit a dos quarts de sis de la tarda de Lleida i han circulat a poca velocitat per l’N-240 fins a les Borges Blanques on han girat i han tornat cap a Lleida on han arribat a les set i deu. Els transportistes han hagut de circular sense el semiremolc per prohibició dels Mossos d’Esquadra. Des de la patronal de Transport a Lleida asseguren que amb la  prohibició  de circular per la nacional  des de les Borges fins al pla de Santa Maria han augmentat 200 euros mensuals els costos a les empreses per cada camió.

Com a Lleida a les altres províncies catalanes també s’han organitzat marxes lentes a la mateixa hora per protestar contra les restriccions a l’N-340 i a l’N-II. A la N-240 la protesta ha provocat retencions importants

Mariona Rebull i Martí