Una desena de productors confirmats en la V Fira de la Cervesa de les Borges

09/10/2018

Una desena de productors de cervesa de les comarques lleidatanes tenen una cita el proper 20 d’octubre, a partir de les 12 hores als jardins del Terrall, en el marc de la V edició de la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana de les Borges i la qual compta amb un cartell musical de primera. A més a més, en el marc de la festa s’ha organitzat la Firraxics amb múltiples activitats infantils per als més menuts

Aquest dimarts, els Amics de la Cervesa de les Borges, l’entitat organitzadora, han confirmat la participació d’una desena d’elaboradors artesans de tota la demarcació que participaran amb una trentena de begudes, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia. En concret són: Casa Dalmases, Cerveses Ponent, La Vella Caravana, Cerveseria Matoll, CTretze Pirineus, Lo Perot, Click & Brew, Lo Vilot, la Segarreta i Boira.

Per amenitzar la festa, l’organització ha confirmat també les actuacions de Judy G. Martin’s Trio, The Big Jamboree, Saphie Wells and the Swing Cats i el grup de heavy metal nord-americà, popular per haver versionat l’himne d’Els segadors, A Sound of Thunder, i que estan de viatge per Catalunya en el marc de la Gira Despertaferro 2018. Així mateix, també hi participarà el grup de swing targarí Somswing TRRG.

 

La Firraxics, per als menuts

Sota el paraigua de la Firraxics, l’organització ha preparat diverses activitats infantils com jocs tradicionals i cucanyes que tindran lloc de 12 a 14 hores. A més a més, De les 16 a les 21 hores també hi haurà un inflable per als més menuts. A les 17 hores es repartirà coca amb xocolata i a les 18 hores els nens i les nenes de la FIRRA podran gaudir de l’actuació infantil de Lo Biel el pallasso.

Durant la trobada també hi ha preparat un dinar popular per a tots els assistents. En la celebració de la V edició de la FIRRA hi col·laboren l’Ajuntament de les Borges i la Cerveseria O’Brothers de la capital de les Garrigues.

Infolleida