Una vuitantena de desallotjats en un incendi a Juneda

13/11/2019

Més de vuitanta persones han hagut de ser desallotjades d’un bloc de pisos de Juneda a causa d’un incendi en l’aparcament soterrani de l’edifici.

Aquest dimecres a les 14.30 hores, s’ha incendiat un aparcament soterrani d’un bloc de pisos de Juneda. Segons informent els Bombers, el foc ha començat en uns matalassos i ha afectat una vintena de vehicles que es trobaven a l’edifici, que ha hagut de ser desallotjat, i que no ha provocat ferits.

L’incendi ha provocat danys en un dels pilars de l’aparcament, que s’ha hagut d’apuntalar i de moment, s’ha hagut de tallar l’aigua, ja que a causa del foc s’han fos les canonades. Per tot això, la vuitantena de persones que viuen a l’edifici, que ha quedat “no habitable”, han hagut de ser evacuades i traslladades a la granja escola La Manreana a passar la nit, a l’espera que puguin tornar a casa en els pròxims dies.

En l’incendi hi han treballat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i una vegada apagat, les diverses famílies han pogut entrar per agafar alguns efectes personals per passar els pròxims dies.

Mariona Rebull i Martí