Veïns de les Borges reclamen de nou l’alliberament dels presos polítics

16/01/2018

Aquest dimarts, a les 20.00 hores, com a molts altres municipis de les Garrigues  i del país, hi ha hagut una concentració davant de l’Ajuntament de les Borges Blanques per reclamar l’alliberament dels presos polítics Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Centenars de persones s’han aplegat, aquest dimarts, davant de l’Ajuntament de les Borges Blanques per exigir l’alliberament dels presos polítics Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Aquest dimarts, precisament, ha fet tres mesos que els presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, respectivament, estan   tancats a la presó.

L’alcalde de la població, Enric Mir, ha encetat l’acte amb un discurs reclamant l’alliberament dels presos i, seguidament, la tinent d’alcalde, Núria Palau, i la regidora d’ERC, Montse Casals, han llegit un manifest de suport. Posteriorment, s’han fet tres minuts de silenci i, finalment, l’acte ha finalitzat amb el cant dels Segadors per part dels assistents.

Infolleida