Acaben les reformes del carrer Marinada

29/03/2020

Els treballs han tingut un cost de 151.420,64 euros.

Les obres es van iniciar fa poc més d’un any per tal de millorar-ne l’accessibilitat i la funcionalitat, i tot i que es van enllestir definitivament a finals de l’any 2019, encara quedava pendent un darrer tràmit, en relació a la millora de la connectivitat a internet.

Així, just abans del confinament per disminuir el risc de contagi per coronavirus, la companyia de telefonia va acabar de passar els cables soterrats que proveeixen de servei de fibra òptica els veïns i les veïnes del carrer. 

Les obres han permès ampliar les voreres i substituir el paviment, la canalització subterrània del servei de telefonia, la millora de la xarxa d’aigua potable, la millora de la xarxa elèctrica de l’enllumenat públic, a més a més de la substitució de les columnes dels fanals i la il·luminació dels vials.

Cal recordar que les voreres anteriors tenien una amplada de 113 cm i hi havia els fanals de l’enllumenat que ocupaven i dificultaven el pas de vianants, atès el poc espai que quedava entre la columna i la tanca de parcel·la. Amb l’actuació, les voreres han passat a tenir un ample de 165 cm.

Infolleida