Cap de setmana de cultura i lleure a les Borges Blanques

06/10/2017

Aquests dies 6, 7 i 8 d’octubre les Borges Blanques viurà un intensíssim cap de setmana amb tot un seguit d’activitats. Així, aquest mateix divendres, a les 19.30 hores, la sala Arts25400 acollirà la inauguració de l’exposició de l’artista Bosque, “Diàlegs amb l’aigua”. La programació d’activitats seguirà el diumenge a les 9.00 hores, amb la 33a Marxa Excursionista de les Garrigues. Finalment, el mateix diumenge, a les 12.00 hores, al Pavelló de l’Oli comença el Cicle Baldufa per a entretenir els més petits, amb l’obra “36 polzades”, a càrrec de Miscel·lània Teatre.

Totes aquestes activitats compartiran protagonisme amb la FIRRA, la fira Mascotes Borges i les Jornades Europees del Patrimoni. Aquests divendres, a les 20.00 hores, davant de l’Espai Macià començaran les jornades Europees del Patrimoni, que es duran a terme durant tot el cap de setmana, amb un tast de productes de la terra i l’actuació d’Enzel.

Dissabte, hi haurà visites guiades a l’Espai Macià a partir de les 17.00, que clouran, a les 19.00 hores, amb una xerrada sobre el Parc de les Olors de l’Albi. I diumenge, a les 11.00 hores, començarà des de davant del Centre Cívic una visita gratuïta i guiada pels indrets històrics i monuments culturals de la població.

 

Infolleida