Cap de setmana intens a les Borges amb propostes culturals i la Fira Borges Motor

03/05/2019

Les activitats comencen aquest divendres amb exposicions i la inauguració de la tercera edició de la Fira Borges Motor.

Les Borges Blanques enceta un cap de setmana ple de propostes culturals que comencen aquest divendres, amb la inauguració, a les 20.00 hores a la Sala Arts 25400, de l’obra “Variacions del realisme” de l‘artista Bosque. La inauguració compta amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola de Música de les Garrigues i estarà oberta fins al 26 de maig.

Així mateix, aquest divendres, per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, que ha tingut lloc el passat 29 d’abril, Estil Dansa ha organitzat una exhibició al Pavelló de l’Oli a les 17.30 hores. I, a continuació, l’escriptora Marialba Revés presentarà el seu segon llibre “Elogi del tres”, de Pagès Editors, a les 18.30 hores a la Sala Maria Lois de la biblioteca Marquès d’Olivart.

D’altra banda, l’Associació Africana de les Borges Blanques ha organitzat per aquest dissabte a la plaça Europa, una degustació gratuïta d’un plat típic africà acompanyada de suc de Bissap i de Ginger. La degustació tindrà lloc de 12.00 a 14.00 hores i estarà amenitzada amb música tradicional de Gàmbia i el Senegal.

A més, a les 21.00 hores, la Jove Orquestra de Ponent oferirà un concert a l’església parroquial.

Paral·lelament a totes aquestes activitats, durant tot el cap de setmana se celebrarà al Terrall, la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues. La fira s’inaugurarà aquest divendres a les 17.30 hores, de la mà del director general del Circuit de Barcelona - Catalunya, Joan Fonserè. Una fira que reunirà més de 200 vehicles i una dotzena d’expositors i que també coincidirà amb la 35a edició del Mercat de la Ganga del dissabte.

Infolleida