Dos periodistes italians visiten Arbeca per conèixer el patrimoni enogastronòmic

23/10/2018

Participen en un viatge per elaborar reportatges sobre l’oferta cultural i enogastronòmica de la província de Lleida. La visita es durà a terme fins al  25 d’octubre i ha estat organitzada pel Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Dos periodistes de dues revistes italianes, que són Dove, especialitzada en turisme i viatges, i Cucina Italiana, la publicació més antiga d’Itàlia sobre temàtica gastronòmica, visiten aquests dies diferents indrets de les comarques del Pirineu i les terres de Lleida per preparar diferents reportatges centrats en l’oferta cultural i enogastronòmica de la província de Lleida.

Els dos periodistes que participen en aquest viatge de cinc dies pel territori lleidatà recorren les comarques de les Garrigues,  l’Urgell, el Segrià, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran.  En el vessant gastronòmic  fan diferents visites guiades, entre elles, al celler Vinya Vilars d’Arbeca.

Infolleida