Educació estudia oferir una titulació que combini batxillerat i FP a les Borges

20/09/2019

Així ho ha assegurat el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, que juntament amb  la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, han inaugurat el curs 2019-2020 de les Escoles Agràries de Catalunya.

El Conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha expressat que les Borges Blanques és “el lloc perfecte” per estudiar-hi la implantació d’una nova modalitat de batxillerat de tres anys, combinat, en aquest cas, amb la formació professional agrària.

Així ho ha expressat en la visita que han fet conjuntament amb la consellera d’Agricultura a l’Escola Agrària de les Borges Blanques,  on han participat en  l’acte d’inauguració del curs 2019-2020 de les Escoles Agràries de Catalunya.

Per la seva banda, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, s’ha mostrat satisfeta amb les xifres d’alumnes inscrits, gairebé 10.000 a tot Catalunya, i ha reivindicat el paper de les escoles agràries per fer possible el relleu generacional i impulsar la innovació del sector.

Jordà també ha volgut destacar que actualment el 26% dels joves que s’incorporen al sector agrícola tenen formació agrària, davant del 12% de fa 10 anys.

Mariona Rebull i Martí