El Borges perd amb el Martinenc, malgrat dominar el partit

06/05/2024

Els locals cauen davant l’efectivitat visitant

Un Borges ja salvat va caure dissabte davant del segon classificat, el Martinenc, per 0-1 amb un solitari gol d’Osorio. Malgrat la derrota, els de les Garrigues van ser els clars dominadors del partit, ja que van tenir la possessió i les millors ocasions, però els visitants van ser molt més efectius.

Amb aquest resultat, els localsn cauen fins a la vuitena posició, malgrat que els nou punts d’avantatge que tenen sobre el Joanenc, l’equip que marca el descens, els asseguren la salvació i no corren riscos de cara al final de la temporada.

A la primera part, el Borges va dominar la possessió i va aconseguir filar bones jugades d’atac. El Martinenc, per la seua part, va mantenir un bloc baix i es va fer fort a través del joc directe i les segones jugades. Precisament, a través d’una segona jugada va arribar el gol dels barcelonins,  després que un atacant del Martinenc guanyés la partida al seu defensor i trobés sol en l’àrea a Osorio, que va marcar a paler al minut 37 (1-0). Després del gol, els de Jordi López Mena van continuar dominant i van tenir bones ocasions per empatar, però no van ser capaços de materialitzarles.

La segona meitat va ser un monòleg dels locals, que van anul·lar els escassos atacs del rival i van retenir la possessió. Les ocasions se succeïen, però el Borges no era capaç d’empatar. Finalment, al minut 92, Hamza va tenir la millor oportunitat del partit, però la defensa visitant la va poder treure sota pals i es va certificar així la derrota local.