El Desclavament i la Processó de l’Encontre de la Granadella, atractius turístics de Setmana Santa a les Garrigues

11/04/2017

El Desclavament de Divendres Sant i la Processó de l’Encontre de Diumenge de Resurrecció de la Granadella, recentment declarats Elements Festius Patrimonials d’Interès Nacional, són un dels atractius turístics d’aquesta Setmana Santa a les Garrigues.

El Patronat de Turisme preveu una ocupació que oscil·larà entre el 95% i la plena ocupació durant els dies festius de Setmana Santa a les zones turístiques de Lleida. A les Garrigues, la declaració recent del Desclavament i la Processó de l’Encontre de la Granadella com a Elements Festius Patrimonials d’Interès Nacional, els converteix en atractius turístics d’aquesta Setmana Santa.

Pel que fa al turisme rural, la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida preveu un comportament homogeni en el conjunt de la demarcació, tant a les comarques del Pirineu com a les de la plana, que podria assolir la plena ocupació durant els 4 dies entre el Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua. D’altra banda, els hotels propers a pistes d’esquí obertes del Pirineu seran els que tindran una millor ocupació, entre el 95% i la plena ocupació. 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu que, del 8 al 17 d’abril, uns 80.000 turistes visitaran les comarques lleidatanes i es faran unes 200.000 pernoctacions en les diferents modalitats d’establiments d’allotjament turístic, tant de la zona de la plana com del Pirineu de Lleida, a més de les segones residències. L’oferta d’allotjament per a aquests dies serà d’unes 50.000 unitats entre hotels, càmpings, cases de pagès, albergs i refugis i un nombre indeterminat de segones residències i apartaments privats ocupats. 

Infolleida