El Puigvertenc rescata un punt davant de l'Albi

13/11/2023

Els de les Garrigues segueixen líders de Tercera Catalana

El Puigvertenc va rescatar un empat a casa davant del líder Albi (2-2) gràcies a un gol en els instants finals. L’equip local va dominar a la primera part, però va ser l’Albi qui es va avançar amb un gol de Francesc, en el minut 44 (0-1). Tot i així, els locals van empatar just abans d’arribar al descans amb diana d’Imanol (1-1). A la represa, els visitants van sortir endollats i van fer l’1-2 obra d’Eduard. Després del gol, el Puigvertenc es va despertar i va anar a buscar el partit. Tanmateix, no va empatar fins a l’última jugada, quan Miquel va fer el 2-2 davant de l’alegria de l’afició local. L’empat evita que l’Albi augmenti la distància respecte a la resta d’equips.
L’Albi segueix líder, a tres punts de Puigvertenc, Almacelles i Albagés. Val a destacar el bon inici de l’Albagés, que ha guanyat tots els seus enfrontaments a casa. Al matx d'ahir, van superar 3-0 al Torrefarrera.