El segon cicle d’”Oleaterra, escenaris d’art” s’inaugurarà el diumenge 21

16/05/2017

La Sala d’actes de l’IEI ha acollit la presentació del segon cicle d’Oleaterra, escenaris d’art i comunitat de bellesa. Aquesta iniciativa, que se celebrarà a la Granadella, pretén impulsar tot un seguit d’experiències artístiques al voltant de l’art integrat al territori per promocionar el turisme al voltant de la cultura de l’oli a les Garrigues.

El diumenge, 21 de maig, a la Granadella, s’iniciarà el segon cicle “Oleaterra, escenaris d’Art”. Per a la inauguració hi haurà un happening artístic on es descobrirà un mural col·lectiu pintat en una paret del nucli antic de la vila i en el que participaran artistes de pintura mural i creadors de còmic. A més, prop de 40 vilatans que han participat en tot un seguit de tallers d’art.

Aquesta iniciativa artisticoturística de la Granadella continuarà amb un seguit d’espectacles programats durant la primera quinzena de juny i comptarà amb grups com DanceScape, MIS (Moviment d’Insurrecció Sonora) i la cantautora Sílvia Comes.

Aquests actes han estat presentats a l’Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) per l’alcalde de la Granadella , Carles Gibert, acompanyat per Montse Macià directora, de l’IEI, i Maite Ojer i Míriam Fuentes, impulsores d’aquesta singular iniciativa. El programa d’espectacles programats aposten per l’art d’artistes locals acompanyats per tot un seguit d’actuacions musicals, de dansa i de videoprojeccions. La iniciativa també pretén donar protagonisme als diferents indrets singulars i el patrimoni natural de la Granadella, com ara antics dipòsits d’aigua, la balma del Triquell i els camps d’oliveres.

Infolleida