Elena Llauradó, nova alcaldessa de la Granadella amb el suport de tots els grups

15/06/2019

La formació que encapçala Llauradó (Junts per Catalunya) ha signat un acord amb Alternativa Social per la Granadella a partir del qual es dividiran el mandat.

Elena Llauradó, líder d'Units fem Poble - Junts per Catalunya, és la nova alcaldessa de la Granadella després de rebre el suport de tots els regidors del consistori. Tot i que Independents per la Granadella – Acord Municipal van guanyar les eleccions i són el grup que disposa de més regidors, amb un total de 3, Junts per Catalunya (2) i Alternativa Social per la Granadella (2) han firmat un acord per compartir l'alcaldia.

Així doncs, Llauradó serà l'alcaldessa del municipi durant els dos primers anys de mandat i Atzara Bellatrix, cap de llista d'Alternativa Social per la Granadella, ho serà en els darrers dos anys.

D'aquesta manera, Carles Gibert, fins ara alcalde del municipi, passa a l'oposició. La formació, que encapçala Gibert, ha donat els vots a Llauradó sense cap acord previ i amb la intenció inicial d'obrir la porta a un govern de concentració.
Infolleida