Finalitzen les obres de condicionament del replà de les Coves a l’Albagés

10/06/2019

Es tracta del condicionament del Calvari, el replà de les Coves i el camí del cementiri dins del projecte Ponent Actiu.

El projecte Ponent Actiu ha finalitzat les obres de condicionament del Calvari, replà de les coves i camí del cementiri de l’Albagés, per un import de 41.753,47€, dels quals el 50% prové de fons FEDER, un 25% de l’Ajuntament de l’Albagés i un 25% de la Diputació de Lleida.

Les obres han consistit en l’habilitació d’un mirador sobre la part central de les Garrigues, en què es poden veure les principals formacions rocoses, com els Bessons, el Tossal dels Barrancs o la Serra Fosca.

Aquest projecte forma part de l’adequació d’espais urbans i de la recuperació del patrimoni cultural i natural de l’àmbit del riu Set. Resta pendent la senyalització de la ruta que es preveu que s’iniciï en breu. Aquesta unirà el naixement del riu al Vilosell amb la seva desembocadura al Segre, passant per indrets en què actua el projecte Ponent Actiu, permetent la rehabilitació d’espais com el paratge de Sant Miquel de la Tosca, les basses de la Pobla de Cérvoles, l’ermita de les Besses a Cervià, el replà de les Coves a l’Albagés, l’espai de visitants de les Coves del Cogul o la vila d’Aspa.

Infolleida