Fotografies de l’última edició de Garrigues en Flor al pati de l’IEI

10/08/2019

El pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs acull fins al 25 d'agost la mostra de les millors fotografies preses durant l'última edició del Garrigues en Flor. Formen part d'un concurs en què s'hi han presentat fins a 300 instantànies on les plantes i les flors, juntament amb el patrimoni més característic de la comarca en són els protagonistes.

Fins a 27 instantànies rememoren des del pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs l'última edició del Garrigues en Flor dut a terme del 18 de maig al 2 de juny arreu de tota la comarca.

Són pobles embellits, flors i paisatges pujats a Instagram amb l'etiqueta #LesGarriguesEnFlor2019, convertint-se automàticament en candidats a guanyar un lot de productes de la comarca. En total, s'hi han presentat a concurs prop de 300 fotografies, gairebé un centenar més que en la passada edició.

Tots aquests són moments captats durant el tercer concurs 'Les Garrigues en Flor' que busca embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues.

Moments que ara es poden recuperar gràcies a les millors fotografies del concurs que estaran penjades al pati de l'IEI fins al 25 d'agost de 2019.

Xavier Bosch Llufriu (Lleida TV)