Gran acollida de les càpsules formatives per a joves a l'Oficina Jove de les Garrigues

25/07/2024

L'ens comarcal entrega els diplomes als participants

El projecte "Prepara't", dut a terme a l'Oficina Jove de les Garrigues durant el mes de juliol, ha rebut una gran acollida. Aquestes càpsules formatives, dirigides a joves d'entre 16 i 20 anys que han acabat els estudis obligatoris i necessiten orientació formativa o laboral, han tingut una participació d'entre 12 i 17 alumnes, segons l'activitat.

El projecte "Prepara't" ofereix una sèrie de tastets d'oficis amb l'objectiu de donar a conèixer les professions més demandades durant la temporada estival. A través de sessions teòriques, pràctiques i visites a empreses locals, els participants han tingut l'oportunitat de familiaritzar-se amb diferents sectors laborals.

Visites a l'Arxiu Comarcal, el Consell Comarcal i la Biblioteca de Borges, a la guarderia del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, una sessió sobre educació en el lleure i sessió de primers auxilis, visites al Café Terrall i al Restaurant Hostal Benet, un curs de manipulació d'aliments, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, i fins i tot un role-playing, convertint el pati de l'Oficina Jove en un bar amb esmorzar gratuït per als participants i col·laboradors del projecte.

El passat dimecres 17 de juliol, es va celebrar a l'Oficina Jove l'acte de lliurament de diplomes, amb l'assistència del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i la regidora Ivette Macià de l'Ajuntament de Borges.

Foto: Consell Comarcal de les Garrigues

InfoLleida