La fundació Alícia aposta pels productors i pel territori

20/01/2019

La 56a Fira de l’Oli i les Garrigues s’ha agermanat amb la Fundació Alícia. Durant l’acte, Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, ha centrat el seu discurs en la dinamització territorial i la importància dels productes del territori.

L’agermanament de la 56a edició de la Fira de l’Oli i les Garrigues amb la Fundació Alícia, ha tingut lloc aquest dissabte amb un discurs del director general de la Fundació, Toni Massanés, marcat per la clara aposta pels productes locals, i ha assegurat que s’ha “d’apostar pels productors i pel territori, sense ells no hi ha futur”. Massanés també ha destacat la fusió de creativitat, història i coneixement que suposa l’origen de la Fundació Alícia i que són pioners en ajudar a la gent a menjar millor en el seu dia a dia.

L’acte ha comptat amb l’apadrinament de Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i la reconeguda xef catalana Carme Ruscalleda.

Durant la seva intervenció, Jaume Alonso-Cuevillas ha manifestat que la seva presència al certamen només s’explica perquè “no hi poden ser les persones a qui defenso”. L’advocat de Carles Puigdemont ha afegit que “el fet que els advocats hàgim assolit protagonisme és per la situació injusta que estem patint” però que “aviat en sortirem i assolirem la plena llibertat”.

Per la seva banda, la xef Ruscalleda, que també ha realitzat una xerrada sobre els valors culinaris i gastronòmics de l’oli d’oliva verge extra, destacant-ne tots els beneficis i propietats.

Infolleida