La Granadella es prepara per celebrar la Setmana Santa

28/03/2018

Els actes religiosos del Desclavament i la processó de l’Encontre -únics a Catalunya- són els actes més emblemàtics de la Setmana Santa a la Granadella. Enguany, també hi haurà jornades de portes obertes al Museu i al Centre de l’Oli.

Dijous i dissabte, 29 i 31 de març, amb motiu de l’aniversari del Centre de Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) i del Museu de l’Oli de Catalunya, se celebraran unes jornades de portes obertes, per a que tots els visitants puguin descobrir els secrets de l’oli d’oliva verge extra amb visites audioguiades i tastos d’oli amb torns de matí i tarda.

Des de la seva apertura al públic el CCOC i el Museu de l’oli han registrat una xifra de més de 8.000 visitants liderant la promoció de l’oleoturisme a la comarca de les Garrigues.

Així mateix, la Granadella també celebrarà els singulars i emblemàtics actes religiosos del Desclavament de la Creu i la processó de l’Encontre, declarades celebracions religioses d’interès nacional.

El Desclavament, tindrà lloc el Divendres Sant, a les 22.00 hores. La processó de l’Encontre se celebrarà el Diumenge de Resurrecció, única a la demarcació de Lleida, simbolitza el retrobament de Jesús amb la seva mare, Maria.

Infolleida