La Granadella treballa per millorar la zona esportiva

28/11/2021

L’Ajuntament de la Granadella treballa per millorar la zona esportiva del municipi per la pròxima temporada d’estiu. Per una banda, es construirà un pàrquing per autocaravanes i d’altra banda, s’incorporaran nous equipaments municipals com una pista de pàdel

Es tracta de dues actuacions paral·leles. Per una banda, la construcció d'una zona de pàrquing de 5 autocaravanes. L'acció és de l'antic grup de govern, forma part dels ajuts Feder de la Generalitat i entra dins del projecte Paisatges de Ponent de la Diputació de Lleida o com es coneix a les Garrigues altes, Paisatges d'oli. L’altra acció, es tracta d'una iniciativa del consistori actual per millorar la zona esportiva.

A més a més, en la zona es construirà una pista de pàdel, un circuit de bicicletes i gimnasos. Tot i que són projectes de legislatures diferents, tots dos tenen un objectiu comú, oferir una bona oferta turística als visitants de La Granadella i uns equipaments de qualitat als veïns del municipi. La idea inicial és que tot estigui llest per l'estiu.

El projecte del pàrquing de les autocaravanes compta amb un pressupost de 77MIL euros, un 25% va a càrrec de l’Ajuntament i un 75% entre Diputació de Lleida i Generalitat.
JULEN ANDRES