La Mostra Gastronòmica de les Garrigues, tot un èxit

19/12/2017

Segons els organitzadors s’han servit 2000 menús, un 25% més que l’any passat.

La 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany, segons les xifres del Consell Comarcal de les Garrigues, 2.000 menús, un 25% més que l’edició de l’any passat, batent així el rècord de participació de totes les edicions. Aquest dilluns, 18 de desembre, ha tingut lloc el sopar de cloenda de la Mostra al restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques.

L’acte, presidit pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, acompanyatdels representants dels restaurants que han participat en la Mostra d’enguany, ha servit per valorar els resultats d’aquesta edició, compartir experiències i buscar formes de millorar de cara a l’any vinent. En aquest sentit, Villas ha felicitat els restaurants participants i ha destacat que “l’atractiu dels menús elaborats és el principal al·licient perquè la gent vingui a degustar la Mostra”.

Els restaurants que han participat en la Mostra d’enguany en fan una valoració molt positiva, que han augmentat els menús servits i s’han superat amb escreix els bons resultats de l’any passat, en què es van servir 1.600 menús. També destaquen la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra.

Enguany, els organitzadors de la Mostra han volgut donar un paper protagonista a la fruita dolça incorporant-la en les elaboracions tant de primers, com de segons i postres. A més, com en les edicions anteriors, l’oli d’oliva verge extra ha tingut un paper essencial. Per aquest motiu, els primers caps de setmana de la Mostra es regalava un ampolla d’oli de la comarca als comensals que degustaven els menús en algun dels restaurants participants.

Infolleida