L'Albi guanya el derbi i segueix imbatut

16/10/2023

L'Albagés també suma contra l'AEM

Victòria contundent del CF Albi a Tercera Catalana davant l'etern rival, el Borges B, per 3-1, que situa els primers líders en solitari. Els de Borges van començar apretant fort a dalt amb una bona pressió que no permetia sortir jugant des de darrere durant els primers minuts de partit. Al 17' en una bona transició, l'Albi provoca penal que donava un gol que permetia agafar oxigen i confiança als locals. Els dos equips anirien al descans amb un clar 2-0, que quedaria ampliat a la segona part amb un col de Francesc Salat. Els visitants sols van poder retallar diferències al minut 90. El partit va començar amb una sacada d'honor de dos jugadors veterans retirats de l'Albi, Ramon Moragues "Royo" i Antonio Cornet "Pipes".
Per la seva part, l'Albagés, que juga al mateix grup, va guanyar al camp de l'AEM de Lleida per un contundent 2-3.
A Segona Catalana, el Juneda va aconseguir una victòria important a casa contra el Balaguer (4-2), malgrat que als primers minuts es va quedar amb u menys, cosa que va fer el Balaguer per avançar-se 0-2. Minuts més tard, el Juneda va començar a dominar i després d'un gol abans del descans va poder endur-se la victòria amb tres gols més a la segona part.
A Quarta Catalana, l'Arbeca segueix líder després d'una nova victòria a domicili contra l'Alfés (1-2).