L'Albi reparteix 600 racions de caragols a la seva fira anual

08/04/2024

Supera els 60 paradistes en la vuitena edició

La vuitena edició de la Fira del Caragol va despatxar ahir al voltant de 600 racions de caragols cuinats de diverses maneres, una xifra elevada en relació amb la d’altres edicions i ajuda a fer-se una idea de l’afluència registrada. La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol va ser l'encarregada d'organitzar una nova caragolada solidària. La recaptació anirà destinada, un cop més, a l’Associació Amics de les Belles Arts que vetlla per la recuperació i conservació del patrimoni de L’Albi. Concretament, els diners finançaran la segona fase dels treballs d’arranjament i adequació de l’entorn i marge del riu Gorg que envolta la Font Quadrada que ja va ser objecte d’intervenció el 2023 amb el suport de les colles de l’Aplec.
La fira va incloure també la participació d’uns seixanta expositors, la majoria dels quals de comerços i empreses locals i de la comarca, que van plantar les seues parades a la zona centre de la localitat a partir de primera hora del matí.
La Fira del Caragol va ser inaugurada per Jordi Turull, el secretari general de Junts, formació a la llista lleidatana de la qual per a les pròximes eleccions al Parlament Feliu ocupa la tercera posició.La programació de la fira va incloure un dinar popular al pavelló en el qual també es commemorava el centenari de la fundació del club de futbol local a la qual, en un municipi de 764 habitants, va assistir mig miler de persones.
“Hem aprofitat la fira per celebrar el centenari del club de futbol de l’Albi, una efemèride que pocs poden celebrar”, va assenyalar l'alcaldessa Anna Feliu.

Més informació: Clica aquí

Fotos: SEGRE / Fecoll

InfoLleida