L’oleoturisme atreu més de 5.000 visitants a les Garrigues

01/03/2018

Durant l’any 2017 més de 5.000 persones han visitat les Garrigues a través d’iniciatives impulsades pel Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya i el Museu de l’Oli de la Granadella.

El projecte d’oleoturisme impulsat pel Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) i el Museu de l’Oli de Catalunya (MuOC), situats a la Granadella, han tancat l’any 2017 amb una xifra de 5.135 visitants.

La majoria dels visitants, un 67% són de les terres de Lleida, un 30% prové d’arreu de Catalunya i un 3% d’altres indrets. Cal destacar, l’intens programa d’activitats organitzat pel CCOC basat en  tasts d’oli, maridatges gastronòmics, jornades tècniques o happenings artístics, entre d’altres. També han estat importants els tallers educatius que han despertat l’interès de diverses escoles catalanes.

Aquest any, el CCOC ha posat en marxa una prova pilot de paquet turístic que busca impulsar el turisme a través de la gastronomia, amb tasts d’oli, maridatges i visites al museu. Aquest paquet oleogastronòmic, es comercialitza a través d’agències de viatge i de moment, està tenint una bona acollida.

Infolleida