Les Borges adjudica la realització del carril bici que ha d’unir els centres educatius

03/02/2020

És la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius del municipi.

L’Ajuntament de les Borges ha adjudicat el projecte per habilitar la senyalització horitzontal i vertical per la creació d’un carril bici que unirà els centres educatius de la capital de les Garrigues. Es tracta de la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius en els quals van participar 508 persones.

Segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Maria Fusté, després de la convocatòria de la licitació mitjançant procediment obert simplificat de contractació, que va finalitzar el 4 de desembre, el consistori va rebre fins a 6 propostes diferents, que van ser valorades per la Mesa de contractació, la qual va determinar que la millor proposta ofereix dur a terme el projecte per un import de 41.454,60 euros amb IVA inclòs.

El projecte preveu que, en aquesta primera fase, el carril bici tingui poc més d’un quilòmetre de llargada i que uneixi l’escola Joan XXIII i la Llar d’Infants, el col·legi Montserrat i l’institut Josep Vallverdú. En concret, passaria per l’avinguda Jaume I, el passeig del Terral i els carrers Dr. Josep Trueta, Pere Calders, Comerç, Via Aurèlia, Onze de Setembre, Pere Mies, Bellavista i General Güell.

Infolleida