Les Borges Blanques preparen la tercera edició de la Ruta de la Tapa

12/07/2017

Després de la gran acollida de les darreres edicions torna la Ruta de la Tapa de les Borges, un certamen que compta amb la participació de més d’una desena de bars borgencs que oferiran l’oferta de “tapa més quinto” per dos euros i mig.

La tercera edició de la Ruta de la Tapa tindrà lloc els dies 14, 15, 20, 21 i 28 de juliol i comptarà amb la participació dels bars Arbequi@, els Jardins, de Vidre, Llúis, Memphis, Kanandreu, Sancho, cerveseria O’Brothers, Fig’s, Tertúlia, Mesón del Norte i tasca la Taca, que oferiran un seguit de tapes des de les 20.00 fins a les 24.00 hores.

A més, el darrer dia, el divendres 28 de juliol, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on es rifaran tres premis de cent euros per bescanviar als establiments adherits. El mateix divendres, tots els bars sortiran al Terrall on es durà a terme una festa amenitzada amb acompanyament musical. Paral·lelament, entre els participants també es sortejaran samarretes de la III edició de la Ruta de la Tapa de les Borges.

Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Borges, assegura que “estem molt contents amb la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa a les Borges, ja uqe l’any passat es van servir gairebé 5.000 tapes de gran qualitat, i vam tindre una elevada participació de públic, pel que estem esperançats que l’èxit es repetirà en aquesta nova edició”.

La iniciativa ha estat organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Infolleida