Les Borges i Juneda participen en la reunió amb la consellera de Cultura per aconseguir el seu suport a la Xarxa de Barris Antics

23/07/2019

Juntament amb una quinzena d’alcaldes, regidors i tècnics d’alguns dels municipis que han participat en la campanya de dinamització comercial i turística “Compra i guanya” 2019.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la dinamització comercial i turística que duen a terme els 30 municipis que integren actualment la Xarxa de Barris Antics de Catalunya, mitjançant la campanya “Compra i guanya”, una quinzena d’alcaldes, regidors i tècnics d’aquests municipis s’han reunit aquesta setmana passada amb la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga Vives.

Els representants de les Borges Blanques, Juneda, Lleida, Balaguer Tremp, Manresa, el Vendrell, Falset i Santa Coloma de Queralt han estat rebuts a la seu de la conselleria a Barcelona, en una trobada en la qual, per part de la Generalitat, també hi ha assistit la Directora General de creació, acció territorial i biblioteques, Àngels Ponsa Poca. En el transcurs de la reunió amb la responsable cultural del Govern català han començat a explorar vies de col·laboració amb el Departament, especialment arran de l’edició del 10è aniversari de la campanya previst per al 2020.

Igualment, s’han tractat altres temes com el suport a la consolidació de la campanya i a la seva extensió a altres municipis d’arreu. Per la seva part, la consellera ha destacat el valor d’aquesta acció conjunta, que té per objectiu dinamitzar el comerç de proximitat alhora que donar projecció al patrimoni cultural i paisatgístic i al turisme dels 30 municipis organitzadors. I ha posat de manifest l’important paper que hi té el treball cooperatiu entre sector públic local i el sector socioeconòmic dels diferents municipis.

Infolleida