Les Borges rep aquest dissabte la visita de més 400 persones

22/02/2019

Provinents de Viladecans. Visitaran el Centre Històric i els seus espais més emblemàtics i diversos productors d'oli

Un grup de més de 400 persones provinents de Viladecans visitaran les Borges Blanques aquest dissabte per conèixer de ben a prop la cultura garriguenca. Els convidats arribaran en 8 autocars i visitaran el Centre Històric del municipi i els seus espais més emblemàtics com són l’Espai Macià i l’antic molí de Cal Gineret, convertit en Centre d’Interpretació del Memorial Democràtic de la Guerra Civil.

El col·lectiu té previst arribar al voltant de les 11 hores i també aprofitarà l’estada per visitar diversos productors de l’oli de les Garrigues i tastar el famós or líquid. 

Aquesta visita es va arranjar després de l’èxit de la difusió de la 56a Fira de l’Oli i és el resultat de la intensa tasca de divulgació del municipi que s’està duent a terme des de l’Ajuntament i el departament de Promoció Econòmica per tal de donar a conèixer el potencial de la comarca i els pobles garriguencs.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, la trobada s’emmarca dins de les iniciatives de promoció del turisme del municipi en què destaquen la programació de visites guiades, a més a més de la creació d’una web encarada al foment del turisme i a la promoció i el consum dels productes locals com són l’oli d’oliva verge extra el pa de ronyó.

 

Infolleida