Lleida es promociona a la fira més important de turisme

18/01/2018

Lleida, dins de l’stand de Catalunya, es presenta a Fitur amb l’Any del Turisme Cultural com a novetat destacada. En el marc d’aquest any temàtic, l’Agència catalana de Turisme (ACT) posa en valor el paper de la cultura i el patrimoni cultural, tant material com immaterial, com a factor clau de singularització de la destinació catalana.

El director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, han participat, juntament amb una setantena d’empreses i institucions, en el primer dia de Fitur, la fira turística més important de l’Estat Espanyol, que té lloc a Madrid des d’avui i fins al 21 de gener.

Sota l’eslògan “És el que veus. És el que vius”, l’estand de l’Agència Catalana de Turisme representa un gran llibre de viatge per Catalunya. En 900 metres quadrats, es promocionen les moltes experiències pensades per als turistes, així com les novetats e les nou marques turístiques del territori, entre les que hi ha Terres de Lleida.

Els visitants que s’acostin a l’estand català trobar l’oferta de nou marques turístiques i de diferents empreses i entitats. Enguany, la zona gastronòmica corre a càrrec de l’Escola d’Hotelereia i Turisme de Lleida que ofereix un menú degustació amb productes del territori.

Infolleida