Més d’una desena d’espais turístics de les Garrigues s’apunten a "Benvinguts a Pagès"

04/05/2017

Cases de pagès, allotjamens, restaurants i diverses activitats organitzades a la comarca formaran part de les jornades Benvinguts a Pagès, que se celebraran del 3 al 5 de juny perquè els visitants puguin conèixer i tastar els productes del territori.

 

Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Cataluunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny. A les Garrigues, seran una desena les cases de pagès, allotjaments i restaurants que s’han adherit a aquesta iniciativa, creada perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes del territori.

A les Garrigues es podran visitar els cellers Tomàs Cusiné i Mas Blanch i Jove. També participaran a les jornades els restaurants El Castell i l’Hostal Benet. Pel que fa a allotjaments hi prendran part Ca la Ignàsia, Cal Jordi Fulleda, Cal Pastor, Cal Racó, Castell de la Floresta i Vilosell Wine Hotel. A més, per als visitants que escullin les Garrigues, es faran activitats complementàries per conèixer millor el món de l’oli i el del vi.

La majoria d’explotacions, després de la visita, oferiran un petit tast dels seus productes. Tota la informació es pot consultar a la web www.benvingutsapages.cat. El mateix portal reuneix tots els establiments turístics i restaurants inclosos en aquesta edició de Benvinguts a Pagès, que oderiran menús especials per a l’ocasió que cada establiment adaptarà segons la seva ubicació i estil de cuina, però tots amb un denominador comú: productes de qualitat, de proximitat i de temporada.

Infolleida