Montse Freixa crea la primera Aula  Experimental  Grastronòmica dedicada a l’oli

20/03/2019

La restauradora i experta en oli d’oliva verge extra, Montse Freixa, ha creat a la Floresta la primera Aula Experimental dedicada a l’oli d’oliva verge extra de tot Catalunya.

Amb l’objectiu d’ensenyar a utilitzar cada perfil d’oli d’oliva verge extra del mercat i treure’n el màxim partit, la restauradora i sommelier d’olis, Montse Freixa, ha creat la primera Aula Experimental Gastronòmica dedicada a l’oli d’oliva verge extra.

L’aula ofereix, entre d’altres, formació a productors, perquè coneguin el comportament del seu oli i a restauradors, per poder-ho aplicar en el dia a dia a la cuina.

L’aula també busca reivindicar la cultura de l’oli i a la vegada, crear un llenguatge comú entre productors i restauradors per treure el màxim profit del producte estrella de la comarca de les Garrigues.

Mariona Rebull i Martí