Nou restaurants participen a la 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues

03/11/2017

Amb la fruita dolça com a protagonista, comença la 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que es durà a terme del 4 de novembre al 17 de desembre, amb la participació de nou restaurants de la comarca que han apostat pels productes de proximitat i de qualitat com són l’oli i la fruita.

Nou restaurants de les Garrigues participen enguany a la 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues. Cada establiment ha preparat un menú gastronòmic per promocionar els productes del territori com són l’oli i la fruita dolça, que també són un dels motors econòmics de la zona i que marquen el paisatge de la comarca.

Els menús, que només se serveixen durant el cap de setmana, van dels 29 fins als 40 euros.  Des del Consell Comarcal esperen poder repetir les xifres de l’any passat, en què hi van participar uns 1.600 comensals.

Una mostra, doncs, on hi podem trobar des dels plats més tradicionals com la coca de recapte o el pa de ronyó amb oli i xocolata, fins als més moderns, com el caneló de conill, col, pinyons i pera o el niu simbòlic de caça i tòfona. Això sí, tots elaborats amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues, el producte estrella de la comarca.

Mariona Rebull i Martí