Quinze pobles de les Garrigues embelliran carrers i cases

03/05/2017

Els municipis s’han inscrit en el primer concurs per embellir els pobles de la comarca, una iniciativa del Consell Comarcal per augmentar l’autoestima després de detectar poc orgull veïnal.

El Consell Comarcal de les Garrigues ha creat un concurs per embellir els pobles de les Garrigues. L’objectiu de la iniciativa és que els veïns se sentin orgullosos dels seus municipis. 15 dels 24 pobles s’hi han inscrit, i la convocatòria ja està tancada.

La idea d’aquest concurs s’emmarca dins del Pla Estratègic de les Garrigues, que busca el desenvolupament de la zona i aconseguir que augmenti l’autoestima dels habitants de la comarca.

S’han establert dues categories en el concurs: premi al millor carrer i premi a la millor casa. Els pobles s’hauran d’engalanar del 20 al 28 de maig. Es valorarà l’impacte visual i l’originalitat, la composició, la qualitat artística, el disseny, l’harmonia de colors i la proporció.

Les votacions aniran a càrrec d’un jurat, però també hi haurà un altre premi que es determinarà per votació popular a través del Facebook de Turisme de les Garrigues en què es valorarà la foto més bonica.

Els pobles que s’han sumat a la iniciativa són: l’Albagés, l’Albi, Arbeca, Bellaguarda, Bovera, Cervià de les Garrigues, el Cogul, Fulleda, la Granadella, Juncosa, Juneda, Puiggròs, Tarrés, el Vilosell i Vinaixa.

 

Segre