Tot a punt per a la nova temporada de les piscines municipals a Juneda

04/06/2018

Els treballadors de la brigada municipal han realitzat durant aquest mes de maig la substitució de les rajoles del voltant de la piscina gran per unes d’antilliscants, completant les obres que es van iniciar l’any passat en la piscina mitjana.

Les rajoles col·locades són de superfície ondada, per tal d’equilibrar el nivell d’adherència amb el sòl sec i mullat i reduint el risc de caigudes o relliscades. També s’han realitzat els habituals treballs de manteniment necessaris per l’obertura de les piscines, com la reposició de les rajoles interiors malmeses i del clorador.

Les piscines han obert durant la Festa de les cassoles, els dies 2 i 3 de juny i obriran durant el Kalikenyo Rock del 7 al 9 de juny, però la temporada  oficial no començarà fins al dia 11 de juny a les tardes i a partir del dia 16 i fins al 31 d’agost de 12 a 20 hores.

Els preus es mantenen com l’any passat i seran de 5 € l’entrada individual, 36€  l’abonament individual i 65€ el familiar. Els jubilats i discapacitats estan exempts. També hi ha la possibilitat d’un abonament de 10 dies consecutius al preu de 15€. En el cas de grups escolars i/o de cases de colònies el preu serà d’1€ per dia i persona.

Infolleida