Tot a punt per la Fira Borges Motor

01/05/2018

La segona edició de la Fira Borges Motor tindrà més de 200 vehicles exposats, de 12 concessionaris de cotxes i maquinària agrícola.

La 2a Fira Borges Motor tindrà més de 200 vehicles exposats, de 12 concessionaris i cases de cotxes i maquinària agrícola, i per primera vegada, a banda dels vehicles d’ocasió, de gerència i quilòmetre 0, també en tindrà de nous, a més de nombrosos accessoris per al camp. El certamen es durà a terme als jardins del Terrall de les Borges Blanques, els dies 4, 5, i 6 de maig.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha explicat que “aquesta és una fira que, en l’apartat de maquinària agrícola, havia tingut molta tradició a la capital garriguenca i que va tornar l’any passat incorporant molts vehicles d’ocasió i que va tenir una gran acollida per part de públic i expositors, el que ha permès organitzat aquesta segona edició”. L’alcalde borgenc també ha anunciat que l’augment d’expositors i vehicles provocarà que se superin els 3.000 metres quadrats de recinte, que creixerà cap al passeig del Terrall i el carrer Indústria.

La pilot de raids competitius Lydia López, guanyadora de la Maroc Challenge, serà l’encarregada d’inaugurar el certamen.

Infolleida