Una roca mil·lenària de l’Albi, nou punt d’atracció turística a les Garrigues

03/09/2019

Una roca mil·lenària que desprèn energies positives és el nou punt d'atracció turístic de l'Albi, a les Garrigues. És un petròglif amb una espiral dibuixat que atrau els elements metàl·lics. Els visitants han tingut sensacions diferents però la majoria han notat formiguejos a les cames i als peus.

El Petròglif de l'Albi és una pedra mil·lenària amb una espiral gravada que desprèn un alt nivell d'energia. Els visitants que es col·loquen al damunt, en alguns casos, han notat la sensació de rampes i formiguejos a les cames i als peus. A més, la roca atrau els metalls i quan els situes al seu damunt comencen a girar.

Situat al bell mig de les Garrigues, en una finca del municipi, i molt a prop de d'altres representacions d'art de la zona com per exemple les pintures rupestres. Segurament, el Petròglif no està allí per casualitat tot i que es desconeix la seva intencionalitat.

L'espiral és un atractiu turístic i el municipi demana als visitants que el respectin, ja que algú ja ha dibuixat la silueta a través d'un guix al damunt de la roca.

Rut Camí (Lleida tv)