Detinguts quatre lladres a Ponts

03/05/2024

Utilitzaven el mètode "punxa-rodes" i es sospita que pertanyen a un grup criminal

El passat dimarts a Ponts, a la Noguera, els Mossosd'Esquadra van detenir quatre homes, d'edats compreses entre els 40 i els 68 anys, sospitosos d'estar implicats en diversos robatoris utilitzant el mètode del 'punxa-rodes'. Segons la policia catalana, se'ls acusa de pertànyer a un grup criminal, robatori en l'interior de vehicles i danys.

Els fets van succeir dimarts al matí a la Seud'Urgell, quan una parella que havia retirat diners d'un banc va pujar al seu cotxe i, en pocs metres, van notar que havien punxat una roda. En baixar del vehicle per comprovar l'avaria, un ciutadà els va oferir ajuda. Va interactuar amb ells durant un temps, guanyant-se la seva confiança, fins que va dir que anava a buscar unes eines al seu cotxe per ajudar-los a canviar la roda, tal com va explicar la policia catalana. L’home, però, va fugir en un vehicle que es trobava al carrer. Les víctimes van començar a sospitar i, en mirar a l’interior del seu vehicle, es van adonar que els havien sostret una bossa de mà amb els diners. Els fets van passar davant l’estació d’autobusos i les víctimes van rebre l’ajuda inicial dels ciutadans.

Un cop denunciat el fet la policia va escorcollar els vehicles de la zona fins a trobar els diners, i va detenir els quatre ocupants com a presumptes autors d'un delicte furt i danys.

Més informació -> Clica aquí

Infolleida